7 روش افزایش سرعت سایت وردپرسی

1- استفاده از افزونه های کش سایت

پیشنهاد ما به شما برای افزایش سرعت لود وب سایت شما، استفاده از پلاگین های کش می باشد. وظیفه ی اصلی این افزونه ها بهینه سازی کدها، فایل ها و تصاویر موجود در وب سایت است. استفاده از این افزونه ها بسیار ساده می باشد چون به گونه ای طراحی شده اند که پنل کنترلی ساده و آسانی داشته باشند و همه افراد به خصوص افرادی که از دانش برنامه نویسی برخوردار نیستند قادر به استفاده باشند. از بهترین افزونه های کش می توان به WP Fastest Cache، wp super cache، WP Optimize و WP Rocket اشاره کرد.

2- استفاده از شرکت هاستینگ حرفه ای و معتبر

سرویس هاستینگ شما تأثیر بسیار زیادی روی عملکرد وب‌ سایتتان خواهد گذاشت. وقتی کاربر وارد وب سایت شما می‌ شود و به فرض روی دکمه ای از سایت شما کلیک می‌کند، این بدان معنی است که از سایت شما درخواستی کرده است. سایت این درخواست را به سمت سرور ارسال می کند. در ادامه سرور آن را با اعمال تغییراتی به دیتابیس منقل کرده و دیتابیس پاسخ را بررسی و نتیجه آن را در اختیار سرور قرار می‌ دهد تا سرور آن را به کاربر نشان دهد.
این انتقال ها و گذارها قطعا نیازمند پردازش و سرعت پاسخگویی بسیار بالایی است. مخصوصا اگر در یک بازه زمانی کوتاه تعداد زیادی درخواست از سمت کاربران سایت شما ارسال بشود. اهمیت هاستینگ حرفه ای در اینجا مشخص می شود. شرکت های معتبر خدمات مناسبی برای بهبود عملکرد وب ‌سایتتان روی سرورهای خود ارائه می‌ دهد.

3- بهینه سازی تصاویر به منظور جلوگیری از کاهش سرعت شما وردپرسی شما

بهینه سازی تصویری وب سایت، از دیگر موضوعات مهمی که باید به آن توجه گردد. بهتر است قبل از بارگزاری تصاویر در وب سایت خود، آنها را توسط نرم افزار های ویرایش تصویر، بهینه کنید. تصاویر از لحاظ ظاهری، تاثیر به سزایی روی وب سایت شما خواهند داشت اما در صورتی که سرعت سایت شما را کند کنند فقط باعث فراری شدن بازدیدکنندگان سایت شما وب شوند.

4- بهینه سازی فایل های js و css

امروزه اهمیت رابط کاربری و روش های افزایش سرعت در تمامی وب سایت ها بر هیچ فردی پوشیده نیست. به همین خاطر تمام طراحان وب سایت به سمت استفاده از کدهای css و جاوا اسکریپت برای ایجاد سهولت در استفاده از وب سایت ها سوق داده شده اند. این کدها علاوه بر بهبود رابط کاربری و زیبا سازی وب سایت، موجب بالارفتن زمان لود هم می‌ شود. به همین دلیل شما باید تمام این کدها را بهینه سازی یا به اصطلاح minify کنید. پیشنهاد ما به شما استفاده از افزونه هایی در این زمینه و یا گرفتن کمک از تیمی متخصص است.

5- به روز رسانی مرتب وردپرس سایت شما

سیستم مدیریت محتوا وردپرس در بازه زمانی های مشخص، آپدیت های جدیدی از خود را در بازار عرضه می نماید. در هر به روز رسانی، امکانات زیادی به این سیستم اضافه و مشکلات امنیت برطرف می شوند. پس به روز رسانی مرتب وردپرس در وب سایت شما، میتواند کمک به سزایی به افزایش سرعت لود سایت شما کند. شما به عنوان مدیر وب سایت خود باید به آپدیت به موقع پوسته ها و افزونه های سایت خود نیز توجه کنید. عدم انجام این به روز رسانی ها میتواند باعث ایجاد باگ هایی در وب سایت شما شده و عملکرد آن را دچار مشکل کند.

6- استفاده از سیستم توزیع محتوا یا CDN ها

بعضی افراد به دلایل مختلفی از هاستینگ کشور های خارجی به خصوص کشور های اروپایی استفاده می کنند. منطقه جغرافیایی هاست و سرور شما بر سرعت سایت شما تاثیرگذار است. پس اگر شرکت شما در ایران باشد و هاست شما در کشور آلمان، سرعت سایت شما برای مشتریان ایرانی بسیار پایین تر از کاربرانی است که از المان وب سایت شما را جستجو می‌ کنند. برای حل این مشکل باید از CDN ها استفاده کنید. CDN ها سرورهایی می‌باشند که در چندین کشور مختلف قرار دارند و تمام اطلاعاتی که در سایت شما وجود دارد را در چند نقطه به منظور بهینه سازی سرعت سایت وردپرس ذخیره و جابجا می‌کنند. برای مثال، اگر هاست و سرور شما در کشور هلند قرار داشته باشد و کاربر شما از ایران سایت را بررسی کند، پس از درخواست کاربر، نتیجه ی درخواست وی از نزدیک ترین CDN برای او ارسال می‌گردد.
این امر موجب افزایش ارسال درخواست کاربر و در نتیجه افزایش سرعت وب سایت شما می شود.
یکی از معروف ترین ابزارها در این زمینه، سرویس Cloudflare است که استفاده از CDN را به‌ رایگان در‌دسترس شما قرار می ‌دهد. (طبق تحقیقات انجام شده، CDN Cloudflare سازگاری خوبی با وب سایت های مختلف داشته و با فرایند سئو سایت شما کاملا همگام است.)

7- عدم بارگزاری فایل های صوتی و ویدئویی به صورت مستقیم در وب سایت خود

امروزه استفاده از ویدئو ها و فایل های صوتی در وب سایت موجب جلب توجه بازدید کننده شما می شود اما لود و اجرا شدن یک فایل صوتی تصویری، پهنای باند زیادی را در گیر کرده و باعث کاهش سرعت وب سایت شما می شود. در صورتی که مجبور به بارگزاری ویدئو در وب سایت خود هستید می توانید با استفاده از HTML5 فایل های تصویری را در مرورگر کاربران خود نمایش دهید اما قبل از آن باید هاستینگی با پهنای باند بالا خریداری کنید و این کار هزینه های زیادی را در بر خواهد داشت. علاوه ‌براین، استفاده از فایل ‌های حجیم می‌تواند هزینه نسخه‌ های پشتیبان سایت شما را افزایش دهد. هرگز فراموش نکنید کُند‌ شدن سرعت وب ‌سایت از نتایج این قضیه خواهد بود.
بدین منظور برای حل این مشکل، از سیستم‌های میزبانی ویدئو یا صوت می‌توانید استفاده کنید. ما میتوانیم سرویس‌ های محبوب‌ YouTube ،Vimeo ،SoundCloud ،DailyMotion و آپارات را به شما معرفی کنیم.

در صورت نیاز به هرگونه مشاوره و راهنمایی می‌توانید با ما در ارتباط باشید. همچنین شما می‌توانید طراحی و پشتیبانی وب سایت وردپرسی خود را پشتیبانی سایت وردپرس را به ما بسپارید.

 

محتوای مورد نظر خود را با دوستانتان به اشتراک بگذارید.
0 0 رای ها
امتیاز شما به این پست
guest
0 دیدگاه‌ها
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها