10 ویژگی یک وب سایت حرفه ای

امروزه مزایای داشتن یک وب سایت حرفه ای و موفق بر هیچ کس و کاری پنهان نیست. کمتر کسی است که با مزایای طراحی وب سایت آشنا نباشد. اما مرز داشتن یک وب سایت با داشتن یک سایت موفق شاید هزاران کیلومتر باشد. در این مقاله 10 ویژگی سایت حرفه ای را بررسی می نماییم. در صورت رعایت نکات عنوان شده در این مقاله، می‌توانید اطمینان حاصل کنید که وب سایت شما مورد پسند مخاطبان‌تان قرار می‌گیرد و چند قدم به سمت موفقیت نزدیک می شوید.

1- برای سایت خود نقشه و برنامه منطقی و اصولی طراحی کنید

همان طور که ظاهر سایت در دید اول برای مخاطب مهم می باشد، رابط کاربری نیز هائز اهمیت می باشد. تجربه کاربری هم برای بازدید کنندگان وب سایت شما مهم است و هم برای جستجوگرها. زیرا گوگل، علاوه بر محتوا ساختار سایت را نیز برای رتبه‌بندی در نظر می‌گیرید.
نقشه راه وب سایت شما باید به گونه ای پیاده سازی شود که کاربر پس از ورود به سایت به راحتی متوجه عمکرد وب سایت و نیز متوجه کاربرد بخش های مختلف آن بشود. داشتن یک طرح و نقشه راه استاندارد در طراحی سایت باعث کاربرپسند بودن و امتیاز بهتر در سئو وب سایت شما خواهد شد.

2- اطلاعات مهم و صحیح مربوط به کسب و کار خود را در وب سایت وارد کنید

کاربر در وب سایت شما به دنبال خدمات و یا محصولات اصلی شما می باشد. به همین منظور باید اطلاعات مهم، مفید و مرتبط را در معرض دید مخاطب قرار دهیم. برای مثال اگر شما در زمینه فروش لوازم آرایشی و بهداشتی فعالیت دارید لازم است لیستی کامل از محصولات شما، مواد تشکیل دهنده، کاربرد هر محصول، قیمت و … را برای کاربران خود تهیه و در وب سایت در قسمتی مناسب جایگذاری کنید. شما میتوانید با بارگذاری تصاویری با کیفیت از محصول خود و همچنین قرار دادن نظرات کاربران در رابطه با هر محصول، اعتماد مشتریان را بیش از پیش جلب کنید و به همین ترتیب فروش خود را بالا ببرید.
شما باید اطلاعات کامل مربوط به کسب‌و‌کارتان را در جایی داشته باشید تا با استفاده از آن مشتریان و مخاطبان‌تان را از نوع کاری که انجام می‌دهید آگاه سازید.
یکی از مواردی که در بالا رفتن کیفیت وب سایت به شما کمک میکند این است که قبل از طراحی وب سایت خود، وب سایت رقبای‌تان را بررسی کنید، مثلاً اگر شما در زمینه تولید و فروش لوازم تحریر فعالیت می‌کنید، نیاز است تا بهترین رقیب خود را در زمینه شغلی‌تان جستجو کنید و نکات قوت و ضعف آنها را شناسایی و دلایل موفقیتش را بیابید، ببینید او از چه سبک محتوا یا تصاویری در سایت خود استفاده کرده که باعث جذب مخاطبان خود شده است.

3- از گذاشتن اطلاعات تماس مجموعه خود در معرض دید کاربران غافل نشوید

قرار دادن اطلاعات تماس صحیح و در دسترس یکی از مهم ترین قدم ها در طراحی وب سایت است. بهتر است یک صفحه مخصوص برای این موضوع طراحی کنید. هیچ چیز بدتر از این نیست که کاربران به دنبال اطلاعات تماس شما بگردند و آن را پیدا نکنند و یا اینکه در برقراری ارتباط با شما به مشکل بخورند. برای مثال با شما تماس بگیرند و پاسخگو نباشید یا به ایمیل های دریافتی خود پاسخ ندهید. پس بهتر است شماره ای در وب سایت خود قرار دهید که قادر به پاسخگویی باشید. بهتر است از ایمیلی استفاده کنید که برای آن دامنه می باشد و از ایمیل gmail یا سایر ایمیل های شخصی به هیچ وجه استفاده نکنید.
نیاز است که در سایت خود یک صفحه مختص به اطلاعات تماس قرار دهید و همه اطلاعات، مثل: آدرس ایمیل، تلفن ثابت، در صورت نیاز تلفن همراه، فرم تماس و لینک شبکه‌های اجتماعی مخصوص به کسب‌و‌کار خود را در این بخش قرار دهید. اطلاعات تماس و آدرس ایمیل و شبکه‌های اجتماعی‌تان را در سایت بگذارید، آنرا به صورت عکس در سایت قرار ندهید، باید قابلیت کلیک کردن روی آنها وجود داشته باشد، تا با کلیک بر روی آیکن‌های شبکه‌های اجتماعی، مخاطب به راحتی بتواند وارد صفحه مربوطه شود و فعالیت مورد نیازش را انجام دهد.

4- تامین امنیت وب سایت یکی از مهم ترین قدم هاست

از آنجایی که سرقت هویت در فضای اینترنت زیاد است، باید امینت سایت خود را جدی بگیرید.
شما میتوانید با گذاشتن یک گواهی امنیت ssl بر روی وب سایت خود اعتبار وب سایت خود را افزایش دهید و در نتیجه اعتماد کاربران را به وب سایت حرفه ای خود افزایش دهید. (ssl ارتباط بین شما و مشتریان شما را رمزگذاری می‌کند)

5- وب سایت شما باید خود را ابعاد نمایشگرهای مختلف تطبیق دهد

با پیشرفت تکنولوژی استفاده افراد از موبایل، تبلت، لپ تاپ و انواع مانیتور ها افزایش پیدا کرده است. سایت شما باید به گونه ای طراحی شود که با هر نوع نمایشگری و هر ابعادی واکنشگرا باشد. در صورتی که وب سایت شما فقط مختص مانیتور های سایز بزرگ طراحی شده باشد، افرادی که با موبایل سایت شما را مشاهده میکنند با ظاهری به هم ریخته و نا مناسب رو به رو می شوند و در نتیجه سایت شما را ترک خواهند کرد. میزان زیادی از ترافیک بازدید هر سایتی از طریق گوشی های همراه خواهد بود. بسیاری از افراد خرید های اینترنتی خود را از طریق گوشی‌های تلفن همراه دیجیتالی و تبلت انجام میدهند پس باید سایت شما با هر رزولوشنی سازگار باشد.

6- برای وب سایت خود یک فضای میزبانی حرفه ای تهیه کنید

حتما به دنبال یک سرویس دهنده میزبانی (هاستینگ) باکیفیت و حرفه ای باشید. در انتخاب چنین میزبانی به کیفیت سرویس دهی، مدت زمان پاسخگویی به مشکلات و در دسترس بودن توجه زیادی نمایید. عدم داشتن فضای میزبانی خوب می‌تواند از جهات مختلفی برای شما ایجاد هزینه کند. یک سایت آهسته و کند، بسیار نا امید کننده و خسته کننده می‌شود. میزبانی ضعیف، ترافیک سایت را کم می‌کند و همچنین بر روی رتبه سایت هم تاثیرگذار است.

7- در طراحی خود از امکان به اشتراک گذاشتن مطالب در شبکه های اجتماعی استفاده کنید

از شبکه های اجتماعی که امروزه بسیار مورد استقبال مردم واقع شده اند می توان به توییتر، فیسبوک، لینکداین، اینستاگرام، تلگرام، پینترست، گوگل پلاس، آپارات و … اشاره کرد. رسانه های اجتماعی نقش مهمی در بازاریابی اینترنتی کسب و کار شما خواهند داشت. فعالیت در شبکه‌های اجتماعی و نمایش لینک‌های ارتباطی آنها در وب‌سایت، برند شما را مطرح و شناخته شده می‌کند. در شبکه های مهم عضو شده و لینک آنها در وب سایت خود قرار دهید تا افراد در صورت تمایل بتوانند مطالب وب سایت شما به اشتراک بگذارند.

8- از رابط کاربری ساده و جذاب استفاده کنید

استفاده از لینک دهی مشخص و نام های واضح برای منوها و لینک ها که کاربر را دچار سردرگمی نکند بسیار مهم است. در توسعه استراتژی راهبردی سایت خود، باید این موضوع را در نظر بگیرید که دسترسی افراد به صفحات مهم راحت باشد. مثلا در وب سایت های فروشگاهی، مشتریان باید بتوانند به آسانی محصولات را با یکدیگر مقایسه کنند، ثبت سفارش انجام داده و به صفحه پرداخت منتقل شوند. طراحی صفحات و رابط کاربری باید به گونه ای باشد که حس خوبی به افراد منتقل کرده و برای آنها گنگ و مبهم نباشد. افزارد باید بتوانند به سهولت در سایت شما عضو شوند، با مجموعه شما تماس برقرار کنند، به ایمیل‌تان دسترسی پیدا کنند، خدمات شما را ببینند، محصولات‌تان را مشاهده کنند و …
شما باید در سایت خود اهدافتان را به وضوح نمایش دهید. خودتان را به جای مخاطب و مشتری خود بگذارید. به این فکر کنید که آنها با مراجعه به سایت شما چه می‌خواهند؟ چه اهدافی دارند؟ در مورد اهداف مشتری بالقوه خود فکر کنید.

9- حتما صفحه ای با عنوان سوالات متدوال داشته باشید

قرار دادن سوالات متداول به همراه پاسخ آنها در هر وب سایتی لازم و ضروری ست. همیشه برای کاربران و مشتریان سوالات متداول وجود دارد که ذهن آنها را مشغول کرده و آنها را دچار استرس می کند. شما میتوانند صفحه در وب سایت خود بدین منظور طراحی کنید و با قرار دادن سوالات تکراری افراد و پاسخ برای آنها، این مشکل را حل کنید. سوالات متداول اغلب در رابطه با مواد مورد استفاده در محصولات، هزینه، پشتیبانی، هزینه حمل و نقل و راه‌های انتقال، تاریخچه شرکت و برند محصولات و … می باشد.

10- از قرار دادن عناصر زیر در وب سایت خود پرهیز کنید

1- موسیقی
2- فلش برای تصاویر و …
3- رسانه هایی که به طور خودکار شروع به پخش میکنند مانند ویدئو ها
4- نوشته ها و برگه های بی کاربرد که فقط سرعت وب سایت شما را کاهش میدهند

با رعایت این 10 مورد که در بالا به طور کامل بررسی شدند، میتوانید وب سایت بی نقص و مورد پسند کاربرانتان داشته باشید.

در صورت نیاز به هرگونه مشاوره و راهنمایی می‌توانید با ما ارتباط بگیرید. همچنین شما می‌توانید طراحی و پشتیبانی وب سایت وردپرسی خود را پشتیبانی سایت وردپرس را به ما بسپارید.

 

محتوای مورد نظر خود را با دوستانتان به اشتراک بگذارید.
0 0 رای ها
امتیاز شما به این پست
guest
0 دیدگاه‌ها
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها